Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti grybai
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas grybų
1 litras vandens
1 valgomasis šaukštas cukraus
1.5 valgomojo šaukšto druskos
4 valgomieji šaukštai acto
šiek tiek pipirai
šiek tiek laurų lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Grybus švariai nuvalyti ir išvirti. Perplauti šaltu vandeniu ir leisti nuvarvėti.Užkaisti vandenį,sudėti grybus,druską,cukrų,užvirus sudėti prieskonius.Supilti actą ir pavirti apie 15 min,dar karštus išpilstyti į stiklainius ir uždaryti.

Marinuoti grybai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus švariai nuvalyti ir išvirti. Perplauti šaltu vandeniu ir leisti nuvarvėti.Užkaisti vandenį,sudėti grybus,druską,cukrų,užvirus sudėti prieskonius.Supilti actą ir pavirti apie 15 min,dar karštus išpilstyti į stiklainius ir uždaryti.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų