
Marinuoti grybai su kmynais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | grybų |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 valgomasis šaukštas | kmynų |
500 mililitrų | vandens |
1.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
1.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (malti, juodi) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruoškite marinatą - vandenį ir actą supilkite į puodą, suberkite kmynus, druską ir pipirus. Užvirus sudėkite jau išvirtus grybus ir pavirkite dar 13-15 minučių.
2.
Sudėkite grybus su marinatu į paruoštus stiklainius, užvakuokite ir palikite atvėsti. Jeigu norite, galite uždengti virtuviniu rankšluosčiu.
Marinuoti grybai su kmynais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
- Grybai, 500 gramų
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 500 mililitrų
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, malti, juodi, 1.5 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Paruoškite marinatą - vandenį ir actą supilkite į puodą, suberkite kmynus, druską ir pipirus. Užvirus sudėkite jau išvirtus grybus ir pavirkite dar 13-15 minučių.
Sudėkite grybus su marinatu į paruoštus stiklainius, užvakuokite ir palikite atvėsti. Jeigu norite, galite uždengti virtuviniu rankšluosčiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai