Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti grybai su kmynais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų grybų
2 valgomieji šaukštai acto
1 valgomasis šaukštas kmynų
500 mililitrų vandens
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
1.5 arbatinio šaukštelio pipirai (malti, juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruoškite marinatą - vandenį ir actą supilkite į puodą, suberkite kmynus, druską ir pipirus. Užvirus sudėkite jau išvirtus grybus ir pavirkite dar 13-15 minučių.
2.
Sudėkite grybus su marinatu į paruoštus stiklainius, užvakuokite ir palikite atvėsti. Jeigu norite, galite uždengti virtuviniu rankšluosčiu.

Marinuoti grybai su kmynais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Paruoškite marinatą - vandenį ir actą supilkite į puodą, suberkite kmynus, druską ir pipirus. Užvirus sudėkite jau išvirtus grybus ir pavirkite dar 13-15 minučių.

  2. Sudėkite grybus su marinatu į paruoštus stiklainius, užvakuokite ir palikite atvėsti. Jeigu norite, galite uždengti virtuviniu rankšluosčiu.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų