Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti obuoliai
AUTORIUS:
RM
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (žievelės)
300 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
1 kilogramas obuolių
1 stiklinė acto (vyno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Obuolius nulupame, perpjauname į dvi ar keturias dalis, pašaliname sėklalizdžius, sudedame į verdantį cukraus ir acto tirpalą. Įdedame prieskonius, verdame, kol obuoliai suminkštėja. Išvirusius obuolius sudedame į indus, marinatądar paviriname, kad jo sumažėtų, užpilame ant obuolių. Indą uždarome, laikyti šaltai.

Marinuoti obuoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupame, perpjauname į dvi ar keturias dalis, pašaliname sėklalizdžius, sudedame į verdantį cukraus ir acto tirpalą. Įdedame prieskonius, verdame, kol obuoliai suminkštėja. Išvirusius obuolius sudedame į indus, marinatądar paviriname, kad jo sumažėtų, užpilame ant obuolių. Indą uždarome, laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė RM

Komentarai (2)


  • Jonė 2016-11-04 14:05

    Labai geras receptas


  • (anonimas) 2011-08-28 09:24

    tai ka geriau laikysis kad acto pilama :-p


Daugiau receptų