Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti ridikėliai
AUTORIUS:
Liza
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
15 vienetų ridikėlių
150 mililitrų vyno acto (raudono )
100 gramų cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Inde sumaišyti actą, druską ir cukrų.
Ridikėlius supjaustyti žiedeliais.
2.
Ridikėlius sudėti į marinatą, uždengti ir palaikyti 30 min.
Tinka kaip garnyras prie mėsos ir paukštienos.

Marinuoti ridikėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Inde sumaišyti actą, druską ir cukrų.
    Ridikėlius supjaustyti žiedeliais.

  2. Ridikėlius sudėti į marinatą, uždengti ir palaikyti 30 min.
    Tinka kaip garnyras prie mėsos ir paukštienos.

Receptą atsiuntė Liza

Komentarai (2)


  • gena 2017-03-28 13:42

    O cia vandens nereikia?


  • erika 2014-05-06 12:32

    O žiemai tinka?ar iškart suvartot?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...