Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti vynuoginiai pomidorai su čiobreliais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 kilogramas pomidorų pastos (vyšniniai)
50 gramų čiobrelių
150 mililitrų acto
1 litras vandens
3 valgomieji šaukštai druskos
2 valgomieji šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Marinatą gaminkite iš acto, vandens, druskos ir cukraus. Viską sudėję į puodą, ant vidutinės ugnies virkite keletą minučių.
2.
Pomidorus sudėkite į stiklainius, įkišdami po šakelę čiobrelių. Užpilkite juos dar karštu marinatu. Stiklainius pasterizuokite 20 minučių ir sandariai uždarykite.

Marinuoti vynuoginiai pomidorai su čiobreliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Marinatą gaminkite iš acto, vandens, druskos ir cukraus. Viską sudėję į puodą, ant vidutinės ugnies virkite keletą minučių.

  2. Pomidorus sudėkite į stiklainius, įkišdami po šakelę čiobrelių. Užpilkite juos dar karštu marinatu. Stiklainius pasterizuokite 20 minučių ir sandariai uždarykite.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų