Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuotos česnakų skiltelės
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 galvos česnakų
šiek tiek pipirai (kvapnieji)
80 mililitrų acto
500 mililitrų vandens
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 lapas laurų lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupkite česnako skilteles.
2.
Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite druską ir sudėkite lauro lapelį bei pipirų žirnelius. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada sudėkite česnako skilteles ir pavirkite apie 5 minutes.
3.
Supilkite česnakus su marinatu į stiklainius, sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.

Marinuotos česnakų skiltelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nulupkite česnako skilteles.

  2. Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite druską ir sudėkite lauro lapelį bei pipirų žirnelius. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada sudėkite česnako skilteles ir pavirkite apie 5 minutes.

  3. Supilkite česnakus su marinatu į stiklainius, sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų