Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuotų burokėlių šaltibarščiai
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų burokėlių (marinuoti)
1.5 litro kefyro
1 vienetas agurkų (ilgavaisiai )
4 vienetai kiaušinių ( virti)
100 gramų svogūnų laiškų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Marinuotų burokėlių šaltibarščiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurką, kiaušinius sutarkuojame burokinė tarką. Svogūnų laiškus supjaustome. Į puodą sudedame marinuotus burokėlius, agurką, svogūną, kiaušinius. Viską užpilame kefyrų, pasūdome pagal skonį.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (1)


  • Lika 2016-02-11 03:43

    O kur krapai?


Daugiau receptų