Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuotų grybų ir žirnelių salotos
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
1 stiklinė žirnių (konservuoti)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai grietinės
2 stiklinės grybų (miško, marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į salotinę dėkite grybus žirnelius bei susmulkintą svogūną. Pagardinkite druska, pipirais pagal skonį, įdėkite giretinės ir išmaišykite. Skanaus ;)

Marinuotų grybų ir žirnelių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į salotinę dėkite grybus žirnelius bei susmulkintą svogūną. Pagardinkite druska, pipirais pagal skonį, įdėkite giretinės ir išmaišykite. Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (6)


  • andzelika 2013-09-13 20:04

    atrodo kaip jovalas %-)


  • Lijana 2010-12-25 12:06

    Man taip pat skaniau su majonezu :super:


  • Kysa 2010-07-19 14:53

    %-) :-D :bloga: :super: :super: :bravo:
    :-) :super:


  • Heaven 2009-10-13 21:12

    Majonezas irgi tinka, bet grietine lengviau ir maziau numusa naturalu misko grybu skoni. O jei norite, kad grybu skonio is vis nebutu, isidekite dar kecupo :) %-)


  • Lijana 2009-10-13 13:49

    Grietinė su grybais dera tikrai geriau, nei majonezas ;-)


  • sima 2009-10-12 13:03

    ne grietine cia reikia deti o majoneza :-p tada buna :super:


Daugiau receptų