
Marokietiškas troškinys su kuskusu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų | kalakutų faršo |
280 gramų | kuskuso |
100 gramų | džiovintų abrikosų |
1 vienetas | citrinų (žievelė, tarkuota) |
2 arbatiniai šaukšteliai | maltos ciberžolės |
4 valgomieji šaukštai | mėtų (smulkinti lapeliai) |
1 vienetas | daržovių sultinio (kubelis) |
1 valgomasis šaukštas | kumino |
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
2 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejaus |
600 mililitrų | vandens |
50 gramų | anakardžio riešutų (patiekiant) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Užvirti 600 ml vandens ir ištirpinti daržovių sultinio kubelį. Tuomet išvirti kuskusą pagal instrukcijas ant pakelio.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsą, nuolat maišant. Suberti prieskonius ir gerai išmaišyti. Kepti tol, kol mėsa taps rudos spalvos kaip kuminas.
3.
Tuomet sudėti mėsą į puodą su sultiniu. Sudėti abrikosus ir dar pavirti apie 10-15 min.
4.
Į kuskusą įmaišyti citrinos žieveles ir mėtų lapelius. Išmaišyti ir palikti šiek tiek susistovėti.
5.
Į lėkštę sudėti kuskusą ir ant viršaus mėsą. Papuošti anakardžių riešutais.
Marokietiškas troškinys su kuskusu
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kalakutienos faršas, 350 gramų
- Kuskusas, 280 gramų
- Džiovinti abrikosai, 100 gramų
- Citrinos, žievelė, tarkuota, 1 vienetas
- Malta ciberžolė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mėta, smulkinti lapeliai, 4 valgomieji šaukštai
- Daržovių sultinys, kubelis, 1 vienetas
- Kuminas, 1 valgomasis šaukštas
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Saulėgrąžų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 600 mililitrų
- Anakardžių riešutai, patiekiant, 50 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Užvirti 600 ml vandens ir ištirpinti daržovių sultinio kubelį. Tuomet išvirti kuskusą pagal instrukcijas ant pakelio.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti mėsą, nuolat maišant. Suberti prieskonius ir gerai išmaišyti. Kepti tol, kol mėsa taps rudos spalvos kaip kuminas.
Tuomet sudėti mėsą į puodą su sultiniu. Sudėti abrikosus ir dar pavirti apie 10-15 min.
Į kuskusą įmaišyti citrinos žieveles ir mėtų lapelius. Išmaišyti ir palikti šiek tiek susistovėti.
Į lėkštę sudėti kuskusą ir ant viršaus mėsą. Papuošti anakardžių riešutais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai