Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Martynos obuolių pyragas
AUTORIUS:
Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (obuoliams)
150 gramų cukraus pudros
šiek tiek cukraus (obuoliams)
5 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Martynos obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Cukrų išsukame su lydytu sviestu. Mušame po kiaušinį. Į šią masę po truputį beriame miltus ir maišome. Obuolius išdarinėjame, supjaustome, pabarsotme cukrumi ir cinamonu. Į kepimo formą formuojame ploną lakštelį tešlos, ant jo dedame obuolius, o ant viršaus- likusią tešlą. Įkaitiname orkaitę iki 180 C temperatūros ir kepame apie 45 min. Patiekiame su ledais ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (2)


  • karolis1008 2010-12-04 17:33

    geras bet visai biski nelabai.


  • bigaile 2010-11-25 23:30

    atrodo tai neviliojanciai :-(


Daugiau receptų