Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maskarponės ir špinatų pyragas
AUTORIUS:
Elina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
50 gramų sviesto
1 stiklinė kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
30 gramų sūris (fermentinis)
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pipirai
0.3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (ketvirtis arb. šaukšt.)
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
250 gramų špinatų
250 gramų sūris (maskarponės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai: sumaišom ir išminkom miltus, kepimo miltelius, druską, sviestą, trynį ir 30 min. pastatom į šaldytuvą. Tada kepame 190 °C temp. 15min.
2.
Įdarui: smulkintą svogūną pakepinam svieste, ten suberiam pjaustytus špinatus, pagardinam druska, pipirais ir kelias minutes pakepam. Išimam, kad atvėstų.
3.
Išsukam maskarponės sūrį, tarkuotą sūrį, kiaušinį, trynius. Įmaišome špinatus, gerai išmaišome ir sudedame ant tešlos.
4.
Kepam 160 °C temp. 30 min.

Skanaus :)

Maskarponės ir špinatų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlai: sumaišom ir išminkom miltus, kepimo miltelius, druską, sviestą, trynį ir 30 min. pastatom į šaldytuvą. Tada kepame 190 °C temp. 15min.

  2. Įdarui: smulkintą svogūną pakepinam svieste, ten suberiam pjaustytus špinatus, pagardinam druska, pipirais ir kelias minutes pakepam. Išimam, kad atvėstų.

  3. Išsukam maskarponės sūrį, tarkuotą sūrį, kiaušinį, trynius. Įmaišome špinatus, gerai išmaišome ir sudedame ant tešlos.

  4. Kepam 160 °C temp. 30 min.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Elina

Komentarai


Daugiau receptų