Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maskarponės sūrio desertas su braškėmis ir avietėmis
AUTORIUS:
Justina
INGREDIENTAI:
300 gramų aviečių
250 gramų cukraus
150 gramų jogurto (natūralus)
250 mililitrų grietinėlės (30 %)
300 gramų braškių
250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.

Maskarponės sūrio desertas su braškėmis ir avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gausis maždaug 4 porcijos.
Braškes sutrinkite blenderiu su 100 g cukraus.
Avietes taip pat su 100 g cukraus.
Maskarponės sūrį su jogurtu sumaišykite į vientisą masę.
Grietinelę suplakite iki putėsių ir įmaišykite ją į maskarponės ir jogurto mišinį.
Patiekite taurėse, išdėdami sluoksniais.
Galite papuošti mėta.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justina

Komentarai


Daugiau receptų