Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
AUTORIUS:
Raimonda Adomavičiene
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Braškių sezonas prasidėjo, todėl siūlau pasigaminti gaivų desertą. Braškių sezonas prasidėjo, todėl siūlau pasigaminti gaivų desertą. Raimonda Adomavičiene
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
350 gramų maskarponės sūrio
300 gramų braškių
4 valgomieji šaukštai graikiško jogurto (natūralus)
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
10 lašų romo esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukraus pudrą, maskarponės sūrį, jogurtą, esenciją sumaišyti.
2.
Braškes supjaustyti.
3.
Dėti sluoksnį braškių, sluoksnį kremo.
4.
Likusias braškes sutrinti su cukraus pudrą ir užpilti ant deserto.

Maskarponės sūrio ir braškių desertas

Recepto autorius: Braškių sezonas prasidėjo, todėl siūlau pasigaminti gaivų desertą. Raimonda Adomavičiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukraus pudrą, maskarponės sūrį, jogurtą, esenciją sumaišyti.

  2. Braškes supjaustyti.

  3. Dėti sluoksnį braškių, sluoksnį kremo.

  4. Likusias braškes sutrinti su cukraus pudrą ir užpilti ant deserto.

Receptą atsiuntė Raimonda Adomavičiene

Komentarai


Daugiau receptų