Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maskarponės sūrio pyragas su grietininiu viršumi
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Tai pyragas smaližiams, kuriems itin patinka sūrio pyragai. Vyšnios šitam pyragui suteikia ypatingą skonį. Tai pyragas smaližiams, kuriems itin patinka sūrio pyragai. Vyšnios šitam pyragui suteikia ypatingą skonį. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas maskarponės sūrio
450 gramų baltojo šokolado
4 vienetai kiaušinių
240 mililitrų grietinės
60 gramų cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstraktas
1.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
šiek tiek vyšnių uogienės
Pagrindui:
300 gramų biskvitinių sausainių
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.
2.
Šokoladą išlydyti virš verdančio vandens - garų vonelėje.
3.
Maskarponės sūrį sumaišyti su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius. Supilti vanilę, šokoladą, imbierą ir gerai išmaišyti. Gautą įdarą supilti ant sausainių ir kepti 1 val. orkaitėje įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros. Po to ištepti grietine ir kepti dar apie 10 min.
4.
Patiekti su vyšnių uogiene.

Maskarponės sūrio pyragas su grietininiu viršumi

Recepto autorius: Tai pyragas smaližiams, kuriems itin patinka sūrio pyragai. Vyšnios šitam pyragui suteikia ypatingą skonį. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Pagrindui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.

  2. Šokoladą išlydyti virš verdančio vandens - garų vonelėje.

  3. Maskarponės sūrį sumaišyti su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius. Supilti vanilę, šokoladą, imbierą ir gerai išmaišyti. Gautą įdarą supilti ant sausainių ir kepti 1 val. orkaitėje įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros. Po to ištepti grietine ir kepti dar apie 10 min.

  4. Patiekti su vyšnių uogiene.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų