Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Maskarpones sūrio tortas
AUTORIUS:
jurgita
INGREDIENTAI:
300 gramų cukraus (biskvitui)
170 gramų cukraus (kremui)
6 vienetai kiaušinių (biskvitui)
240 gramų kvietinių miltų (biskvitui)
200 gramų jogurto (kremui)
100 mililitrų vandens (želatinai išbrinkinti)
400 gramų grietinėlės (kremui)
35 gramai želatinos (kremui)
0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (kremui)
500 gramų maskarponės sūrio (kremui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.

Maskarpones sūrio tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Biskvitui kiaušinius, cukrų išplakti mikseriu iki putų, tada dėti persijotus. Jei norite gauti kakavinį biskvitą, reikia dėti 1 šaukštą kakavos ir arbatinį šaukštelį kepimo miltelių. Kepimo indą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir supilti gautą masę. Kepti apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Biskvitą ataušinti perpjauti į 2-3dalis. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, vanilinu ir citrinos rūgštele, padėti į šoną. Maskarponės sūrį, jogurtą išplakti mikseriu ir šią masę supilti ištirpintą želatiną, atsargiai įmaišyti grietinėlę. Į gautą masę galima įdėti įvairių vaisių .Imti biskvitą dėti sūrio masę, vėl biskvitą, vėl masę. Baigus dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Papuošimas pagal kiekvieno fantaziją.

Receptą atsiuntė jurgita

Komentarai (5)


  • Dovile 2013-08-09 12:50

    kokia grietinele naudojat?


  • As 2011-10-23 16:01

    As is sio recepto panaudojau tik krema (kitam tortui)... :) Ir labai skaniai gavosi :)


  • jurgita 2011-04-13 08:02

    jogurta dedu kaip buna vysniu,persiku skonio. Labai jau atsiprasau kad sukos visa vaizda gadina,bet norejau ikelti nuotrauku kaip galima papuosti. Kadangi tortukas is riebesniu tai dedu trintu juodu serbentu,galima ir kitokias uogas


  • erne 2011-04-12 20:20

    koki jogurta deti?


  • alma 2011-04-12 09:26

    labai tinka tos sukos plaukam sukuoti prie torto :-)


Daugiau receptų