Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Medaus ir cinamono sausainiai
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
3 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1.6 stiklinės cukraus (rudasis)
0.3 stiklinės medaus
1.25 stiklinės kvietinių miltų
60 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu.
Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo.
Skanaus.

Medaus ir cinamono sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išlydytą sviestą sumaišykite su medumi, cukrumi bei cinamonu.
Tuomet suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą.
Tešlą iškočiokite, išspauskite apvalius sausainius ir sudėkite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite apie 5-7 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Ant iškeptų sausainių galite uždėti mėgstamų uogų arba vaisių džemo.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai (3)


  • gaspadiniukas 2014-12-30 14:54

    Nu man jie tokie norma, reikejo ilgiau kepti, kad butu kaip akmuo. Nes cia minksi kaip vanduo.


  • Aina 2014-12-14 12:49

    Dariau viska pagal recept - gavosi biri tesl..


  • Tomas 2012-02-20 22:18

    Ar tinka dirbtinis medus? ;-)


Daugiau receptų