Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Medaus kulšelės
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (švieži arba džiovinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai medaus
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių.
Marinuokite apie 24 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Skanaus

Medaus kulšelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite aliejų, medų, sojos padažą, citrinos sultis, suberkite druską, pipirus ir čiobrelius. Išmaišykite ir supilkite marinatą ant vištienos kulšelių.
Marinuokite apie 24 valandas.
Kepkite grilyje ar orkaitėje. Orkaitėje reikia kepti apie 45-50 minučių 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Skanaus

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų