Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Medaus pyragas
AUTORIUS:
Katerina
INGREDIENTAI:
2 stiklinės aguonų
100 gramų cukraus pudros
100 gramų cukraus
1 stiklinė krakmolo (kukurūzų)
85 gramai medaus
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai braškių (trintos)
175 gramai sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1-2 minutes ir nukošti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir krakmolu.
Sviestą išsukti su cukrumi ir medumi. Įmaišyti kiaušinius, po to miltų mišinį ir aguonas.
Supilti tešlą į kekso kepimo formą ir kepti apie 50-60 minučių 160° C orkaitėje.
Kai keksas atvės, apipilkite jį braškių padažu.
Padažas: trintos braškės sumaišytos su cukraus pudra.

Skanaus!

Medaus pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aguonas užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 1-2 minutes ir nukošti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir krakmolu.
Sviestą išsukti su cukrumi ir medumi. Įmaišyti kiaušinius, po to miltų mišinį ir aguonas.
Supilti tešlą į kekso kepimo formą ir kepti apie 50-60 minučių 160° C orkaitėje.
Kai keksas atvės, apipilkite jį braškių padažu.
Padažas: trintos braškės sumaišytos su cukraus pudra.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Katerina

Komentarai


Daugiau receptų