Miltus sumaišome su kakava ir prieskoniais: cinamonu, kardamonu, gvazdikėliais.
Į kiaušinių plakinį įmaišome cukrų, aliejų ir nugesintą sodą.
Ant miltų mišinio pilame kaušinių plakinį ir maišome. Tešlą baigiame minkyti rankomis.
Suformuojame norimo dydžio meduolius ir sudedame ant kepimo skardos, išklotos kepimui skirtu popieriumi.
Kepame 15 minučių 225° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius aptepame ištirpintu šokoladu.

Meduoliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | cukraus |
3 valgomieji šaukštai | kakavos |
4 vienetai | kiaušinių |
450 gramų | kvietinių miltų |
1.5 arbatinio šaukštelio | sodos |
100 gramų | aliejaus |
šiek tiek | prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Meduoliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Soda, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 100 gramų
- Prieskoniai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišome su kakava ir prieskoniais: cinamonu, kardamonu, gvazdikėliais.
Į kiaušinių plakinį įmaišome cukrų, aliejų ir nugesintą sodą.
Ant miltų mišinio pilame kaušinių plakinį ir maišome. Tešlą baigiame minkyti rankomis.
Suformuojame norimo dydžio meduolius ir sudedame ant kepimo skardos, išklotos kepimui skirtu popieriumi.
Kepame 15 minučių 225° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius aptepame ištirpintu šokoladu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Jei vadinasi meduoliai, tai kur medus?