Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Meduoliai "Pepparkakor"
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
100 gramų cukraus
0.25 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
2 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
1 vienetas kiaušinių
375 gramai kvietinių miltų
150 sirupo (klevų)
0.25 arbatinio šaukštelio druskos
110 gramų sviesto
3 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (meduoliams)
0.25 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.

2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.

3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.

5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.

6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.

8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.

Meduoliai "Pepparkakor"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.

2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.

3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.

5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.

6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.

8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (2)


  • laima 2014-12-23 10:27

    Labai labai skanu tas receptas


  • vytautė 2014-12-23 10:25

    Labai skanu


Daugiau receptų