Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Meduolinės „Širdelės“
AUTORIUS:
Ieva
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (maltas)
20 gramų cukraus
šiek tiek graikinių riešutų
šiek tiek gvazdikėlių (malti)
1 valgomasis šaukštas kakavos
15 gramų medaus
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išplakti šluotele 2 kiaušinius su cukrumi ir medumi
Sudėti kakavą, cinamoną, gvazdikėlius bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkyti tešlą.
Leisti tešlai pastovėti apie 24 val. šaltoje vietoje.
Kitą dieną iškočioti tešlą į maždaug 4-5 mm storio blyną, išspausti širdelės formos sausainius, aptepti išplaktu kiaušiniu viršų ir papuošti graikinio riešuto pusele.
Paruoštus sausainius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Meduolinės „Širdelės“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplakti šluotele 2 kiaušinius su cukrumi ir medumi
Sudėti kakavą, cinamoną, gvazdikėlius bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkyti tešlą.
Leisti tešlai pastovėti apie 24 val. šaltoje vietoje.
Kitą dieną iškočioti tešlą į maždaug 4-5 mm storio blyną, išspausti širdelės formos sausainius, aptepti išplaktu kiaušiniu viršų ir papuošti graikinio riešuto pusele.
Paruoštus sausainius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų