Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Meksikietiškas mėsos ir kopūstų troškinys
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Troškinys, kurio pagaminimui reikia labai nedaug ir paprastų ingredientų. Jei visgi vietoje jautienos norite naudoti kiaulieną, ji čia tiks kuo puikiausiai. Troškiniui galite Troškinys, kurio pagaminimui reikia labai nedaug ir paprastų ingredientų. Jei visgi vietoje jautienos norite naudoti kiaulieną, ji čia tiks kuo puikiausiai. Troškiniui galite naudoti netgi ir jautienos ar kiaulienos (ar abiejų) faršą. Kadangi troškinys meksikietiškas, tad aš jį patiekiau su ryžiais ir keptais plantanais (bananų rūšis). (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos (supjaustytos į mažus gabalėlius arba kiaulienos)
400 gramų konservuotų pomidorų (trintų)
0.5 vieneto kopūstų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1 vienetas pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
200 mililitrų vandens
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
0.5 vieneto sultinio kubelių (jautienos skonio)
0.5 arbatinio šaukštelio česnako milteliai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitiname didelę keptuvę su trupučiu aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame jautienos gabalėlius, kepiname, kol visi gabalėliai gražiai apkepa, pagardiname susmulkintu sultinio kubeliu, įberiame druskos, pipirų.
2.
Svogūną ir pomidorą supjaustome šiaudeliais, sudedame į keptuvę su apkepinta mėsa, išmaišome, uždengiame keptuvę dangčiu ir pakepiname ~2-3 min.
3.
Kopūstą supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į troškinį, išmaišome, patroškiname ~5 min.
4.
Po to supilame trintus pomidorus, vandenį, sojos padažą, išmaišome ir troškiname uždengtoje keptuvėje, ant silpnos ugnies ~30-40 min (kol kopūstas suminkštėja), vis pamaišome.
5.
Pabaigoje pagardiname česnako milteliais, juodaisiais pipirais ir, jei reikia, druska. Patiekiame su ryžiais, keptais plantano griežinėliais, ar kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!

Meksikietiškas mėsos ir kopūstų troškinys

Recepto autorius: Troškinys, kurio pagaminimui reikia labai nedaug ir paprastų ingredientų. Jei visgi vietoje jautienos norite naudoti kiaulieną, ji čia tiks kuo puikiausiai. Troškiniui galite ( ...daugiau ) Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įkaitiname didelę keptuvę su trupučiu aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame jautienos gabalėlius, kepiname, kol visi gabalėliai gražiai apkepa, pagardiname susmulkintu sultinio kubeliu, įberiame druskos, pipirų.

  2. Svogūną ir pomidorą supjaustome šiaudeliais, sudedame į keptuvę su apkepinta mėsa, išmaišome, uždengiame keptuvę dangčiu ir pakepiname ~2-3 min.

  3. Kopūstą supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į troškinį, išmaišome, patroškiname ~5 min.

  4. Po to supilame trintus pomidorus, vandenį, sojos padažą, išmaišome ir troškiname uždengtoje keptuvėje, ant silpnos ugnies ~30-40 min (kol kopūstas suminkštėja), vis pamaišome.

  5. Pabaigoje pagardiname česnako milteliais, juodaisiais pipirais ir, jei reikia, druska. Patiekiame su ryžiais, keptais plantano griežinėliais, ar kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai (1)


  • Taura 2018-11-05 14:29

    Skanu . Patiko .


Daugiau receptų