Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Meksikietiškas jautienos troškinys
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai obuolių (rūgštesni)
250 gramų svogūnų
2 skiltelės česnakų
šiek tiek gvazdikėlių
250 gramų pomidorų pastos
750 gramų mesos (malta (jautiena))
50 gramų razinų
85 gramai alyvuogių ((žaliosios))
1 žiupsnelis cinamono
40 gramų migdolų ((plokštelės))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai (šviežiai malti)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 vienetas paprikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, susmulkinkit svogūnus ir česnakus. Pomidorus nulupti ir supjaustyti kubeliaisi. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
2.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite jame maltą mėsą (mentele vis pasmulkinkite, kad mėsa nebūtų sulipusi). Tada sudėkite svogūnus ir česnakus bei pakepkite pora minučių. Po to, sudėkite obuolius, papriką, razinas, alyvuoges, berkite žiupsnelį cinamono, druskos, pipirų ir gvazdikėlių. Viską troškinti apie 20 minučių.
3.
Sausoje keptuvėje trumpam suberkite apskrusti migdolų plokšteles. Jomis pabarstykite jau gatavą troškinį.

Labai tinka patiekti su raudonomis konservuotomis pupelėmis.

Skanaus!

Meksikietiškas jautienos troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, susmulkinkit svogūnus ir česnakus. Pomidorus nulupti ir supjaustyti kubeliaisi. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.

  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite jame maltą mėsą (mentele vis pasmulkinkite, kad mėsa nebūtų sulipusi). Tada sudėkite svogūnus ir česnakus bei pakepkite pora minučių. Po to, sudėkite obuolius, papriką, razinas, alyvuoges, berkite žiupsnelį cinamono, druskos, pipirų ir gvazdikėlių. Viską troškinti apie 20 minučių.

  3. Sausoje keptuvėje trumpam suberkite apskrusti migdolų plokšteles. Jomis pabarstykite jau gatavą troškinį.

    Labai tinka patiekti su raudonomis konservuotomis pupelėmis.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai


Daugiau receptų