
Meksikietiškas sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas | jautienos faršo |
1 skardinė | konservuotų pupelių |
1 skardinė | konservuotų pomidorų |
100 gramų | sūris |
0.5 vieneto | čili pipirų |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 skiltelės | česnakų |
1 žiupsnelis | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą ir smulkintą česnaką.
2.
Supilti pomidorus ir pupeles, smulkintą čili pipirą, pagardinti druska ir troškinti pusvalandį.
3.
Išpilstyti į lėkštes ir užtarkuoti sūrio.
Meksikietiškas sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Jautienos faršas, 1 kilogramas
- Konservuotos pupelės, 1 skardinė
- Konservuoti pomidorai, 1 skardinė
- Sūris, 100 gramų
- Čili, 0.5 vieneto
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 4 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą ir smulkintą česnaką.
Supilti pomidorus ir pupeles, smulkintą čili pipirą, pagardinti druska ir troškinti pusvalandį.
Išpilstyti į lėkštes ir užtarkuoti sūrio.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Meksikietiška sriuba būna labai tiršta, tokia pusiau troškinys. Tirštumą visuomet galima pareguliuoti pagal savo skonį, įpylus vandens ar sultinio :)
Pagal šį receptą, turėtų gautis pernelyg tiršta sriuba.