Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Meksikietiškos pomidorų salotos
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Meksikietiškos salotos (dar kitaip salsa), kurios tinka prie pačių įvairiausių patiekalų ir užkandžių. Šios salotos paruošiamos labai greitai ir paprastai, o skonis – Meksikietiškos salotos (dar kitaip salsa), kurios tinka prie pačių įvairiausių patiekalų ir užkandžių. Šios salotos paruošiamos labai greitai ir paprastai, o skonis – superinis! Šios salotos dažniausiai valgomos kartu su takais, fajitomis, įvairia kepta mėsa ir žuvimi. Taip pat salotos labai skanios su bulvių ar tortilijų traškučiais. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelių)
0.5 vieneto žaliosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų (arba 0.5 vnt geltonosios)
2 valgomieji šaukštai kalendrų (šviežios, smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pomidorus, papriką ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, sudedame į vieną dubenį.
2.
Į salotas išspaudžiame laimo ar citrinos sultis, pagardiname kalendra ir druska pagal skonį, išmaišome. Skanaus! Jei nemėgstate kalendros, ją galite pakeisti šviežia petražole. Jei norite aštrių salotų, tuomet papildomai įdėkite susmulkinto jelapeno ar serano pipiro.

Meksikietiškos pomidorų salotos

Recepto autorius: Meksikietiškos salotos (dar kitaip salsa), kurios tinka prie pačių įvairiausių patiekalų ir užkandžių. Šios salotos paruošiamos labai greitai ir paprastai, o skonis – ( ...daugiau ) Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pomidorus, papriką ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, sudedame į vieną dubenį.

  2. Į salotas išspaudžiame laimo ar citrinos sultis, pagardiname kalendra ir druska pagal skonį, išmaišome. Skanaus! Jei nemėgstate kalendros, ją galite pakeisti šviežia petražole. Jei norite aštrių salotų, tuomet papildomai įdėkite susmulkinto jelapeno ar serano pipiro.

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų