Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Melionų, obuolių ir ananasų asorti žiemai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai obuolių
1 kilogramas melionų
400 gramų ananasų (konservuoti)
1 litras vandens
400 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius, melioną ir konservuotus ananasus supjaustome norimo dydžio kubeliais. Sudedame juos į stiklainius.
2.
Puode užverdame vandenį, cukrų bei vanilę ir pakaitiname apie 15 minučių, kol skystis šiek tiek sutirštėja. Nukeliame sirupą nuo ugnies ir išpilstome į stiklainius ant vaisių.dangteliais ir pasterizuojame apie 20 minučių.
3.
Stiklainius pasterizuojame bent 20 minučių, tada sandariai uždarome ir, pastatę ant dangtelių bei uždengę stiklainius virtuviniu rankšluosčiu, leidžiame jiems atvėsti.

Melionų, obuolių ir ananasų asorti žiemai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius, melioną ir konservuotus ananasus supjaustome norimo dydžio kubeliais. Sudedame juos į stiklainius.

  2. Puode užverdame vandenį, cukrų bei vanilę ir pakaitiname apie 15 minučių, kol skystis šiek tiek sutirštėja. Nukeliame sirupą nuo ugnies ir išpilstome į stiklainius ant vaisių.dangteliais ir pasterizuojame apie 20 minučių.

  3. Stiklainius pasterizuojame bent 20 minučių, tada sandariai uždarome ir, pastatę ant dangtelių bei uždengę stiklainius virtuviniu rankšluosčiu, leidžiame jiems atvėsti.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų