Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėlynių desertas su baltuoju šokoladu ir lazdyno riešutais
AUTORIUS:
Gražina Žlibinienė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų mėlinių
5 valgomieji šaukštai cukraus
200 mililitrų grietinėlės
60 gramų šokoladas (baltas)
30 gramų lazdyno reišutų
1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėlynes sudėkite į dubenį, užberkite pora šaukštų cukraus, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui. Tada, pusę uogų perkelkite į kitą dubenį ir sutrinkite jas šakute.
2.
Grietinėlę, likusį cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite gabaliukais smulkintą šokoladą, sutrintas mėlynes, išmaišykite ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.
3.
Įsidėkite į puodelį kremo, užsibarstykite nesutrintų mėlynių ir smulkintų lazdyno riešutų.


Skanaus.

Mėlynių desertas su baltuoju šokoladu ir lazdyno riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėlynes sudėkite į dubenį, užberkite pora šaukštų cukraus, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui. Tada, pusę uogų perkelkite į kitą dubenį ir sutrinkite jas šakute.

  2. Grietinėlę, likusį cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite gabaliukais smulkintą šokoladą, sutrintas mėlynes, išmaišykite ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.

  3. Įsidėkite į puodelį kremo, užsibarstykite nesutrintų mėlynių ir smulkintų lazdyno riešutų.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina Žlibinienė
Gairės: Išmaišyti, Desertai

Komentarai


Daugiau receptų