Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėlynių pyragas su baltuoju šokoladu
AUTORIUS:
Zita
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė mėlinių
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.25 stiklinės sviesto (kambario temperatūros)
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
1 stiklinė pasukų
0.5 stiklinės baltojo šokolado (susmulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.

Mėlynių pyragas su baltuoju šokoladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (1)


  • ginte 2014-06-04 21:29

    Skaniausias pyragas is tu kuriuos meginau kepti!:) tik wietoj pasuku dejau jogurta, gawosi liuks, minkstas ir purus :)


Daugiau receptų