Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!

Mėlynių pyragas su riešutų sviestu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudros |
120 gramų | cukraus (rudasis) |
300 gramų | mėlinių (šaldytos/šviežios) |
2 vienetai | kiaušinių |
250 gramų | kvietinių miltų |
10 valgomųjų šaukštų | pieno |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 valgomieji šaukštai | sviesto (žemės riešutų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėlynių pyragas su riešutų sviestu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, rudasis, 120 gramų
- Mėlynės, šaldytos/šviežios, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Pienas, 10 valgomųjų šaukštų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, žemės riešutų, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
LABAI SKANUS GAVOSI IR GRAZEI ISKEPE :super: :super: :super: :-) :-)