Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėlynųjų pelėsių sūrio pyragaičiai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Tai gan neįprasto skonio "desertas" (o gal užkandis), kuris turėtų patikti mėlynojo pelėsinio sūrio ir sūraus maisto mėgėjams. Siūlyčiau arba iš vis nedėti druskos, arba Tai gan neįprasto skonio "desertas" (o gal užkandis), kuris turėtų patikti mėlynojo pelėsinio sūrio ir sūraus maisto mėgėjams. Siūlyčiau arba iš vis nedėti druskos, arba labai nedaug, nes pelėsinis sūris pats savaime labai sūrus. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų filadelfijos kreminio sūrio
300 gramų riebi grietinė (30-33% riebumo)
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
100 gramų plakamoji grietinėlė
20 gramų bulvių krakmolas
1 saujelė šilauogių
1 saujelė mėtų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustyti pelėsinį sūrį kuo smulkesniais gabalėliais. Dėti į plakiklį grietinę, kreminį sūrį, pelėsinį sūrį, įmušti kiaušinius, įberti krakmolo ir gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų ir masė taptų ganėtinai skysta.
2.
Išpilstyti gautą masę į keraminius ar stiklinius indelius.
3.
Indelius sustatyti į skardą su karštu vandeniu ir kepti iki 130 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.
4.
Ataušintus pyragus dėti į šaldytuvą 3-12 valandų.
5.
Sustingusius sūrio pyragus puošti mėtų šakelėmis ir šilauogėmis.

Mėlynųjų pelėsių sūrio pyragaičiai

Recepto autorius: Tai gan neįprasto skonio "desertas" (o gal užkandis), kuris turėtų patikti mėlynojo pelėsinio sūrio ir sūraus maisto mėgėjams. Siūlyčiau arba iš vis nedėti druskos, arba ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti pelėsinį sūrį kuo smulkesniais gabalėliais. Dėti į plakiklį grietinę, kreminį sūrį, pelėsinį sūrį, įmušti kiaušinius, įberti krakmolo ir gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų ir masė taptų ganėtinai skysta.

  2. Išpilstyti gautą masę į keraminius ar stiklinius indelius.

  3. Indelius sustatyti į skardą su karštu vandeniu ir kepti iki 130 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.

  4. Ataušintus pyragus dėti į šaldytuvą 3-12 valandų.

  5. Sustingusius sūrio pyragus puošti mėtų šakelėmis ir šilauogėmis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų