Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Menkė su apelsinais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 gabalai menkių (filė)
5 vienetai apelsinų (griežinėliai)
2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek muskato
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę (arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Menkė su apelsinais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę (arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų