Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Menkės apkepas su špinatais
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
300 gramų špinatų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
800 gramų menkių (filė)
100 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
6 valgomieji šaukštai grietinės (18 proc.)
300 mililitrų sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Menkės apkepas su špinatais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (1)


  • Nesvarbu 2016-08-27 14:11

    Sudas paskutinis,sunervino ziauriai,tik produktus sugadinau.Nepatariu niekam daryti sitos nesamones.Ir dar tokia fotke ikelta,tipo taip turi gautis,vejai.....


Daugiau receptų