Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Menkės kepsneliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Šie kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Šie kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų menkės filė (atšildyta arba šviežia)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas saliero stiebų
0.333333 vieneto raudonosios paprikos (vidutinis dydis)
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolas
3 valgomieji šaukštai pieno
1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.333333 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
0.333333 arbatinio šaukštelio aitriųjų paprikų
Kepimui:
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žuvį sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Verdame ~15 min, kol žuvis pradeda trupėti. Išvirtą žuvį išimame iš vandens (jei kiek sutrupėjo, galite vandenį nukošti per sietelį). Žuvį sudedame į dubenį, sutriname rankomis arba šakute.
2.
Salierą, papriką ir svogūną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, sudedame į indą su žuvimi.
3.
Į žuvies masę sudedame likusius ingredientus, gerai išmaišome.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies. Į keptuvę dedame po 1 kaupiną valg. š. žuvies masės, suformuojame apvalų kotletą ir kepame iš abiejų pusių, taip iškepame visus kotletus. Iškeptus kotletus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!

Menkės kepsneliai

Recepto autorius: Šie kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais. Liucija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Verdame ~15 min, kol žuvis pradeda trupėti. Išvirtą žuvį išimame iš vandens (jei kiek sutrupėjo, galite vandenį nukošti per sietelį). Žuvį sudedame į dubenį, sutriname rankomis arba šakute.

  2. Salierą, papriką ir svogūną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, sudedame į indą su žuvimi.

  3. Į žuvies masę sudedame likusius ingredientus, gerai išmaišome.

  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies. Į keptuvę dedame po 1 kaupiną valg. š. žuvies masės, suformuojame apvalų kotletą ir kepame iš abiejų pusių, taip iškepame visus kotletus. Iškeptus kotletus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija

Komentarai


Daugiau receptų