Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsa farširuoti burokėliai
AUTORIUS:
Loreta
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai ryžių (virti)
2 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
4 vienetai burokėlių
200 gramų mesos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.

Mėsa farširuoti burokėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė Loreta

Komentarai


Daugiau receptų