Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsa su grybų padažu prancūziškai
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
200 gramų majonezo
250 mililitrų grietinėlės
300 gramų sūris
800 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.

Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.

Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.

Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.

Skanaus.

Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.

Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.

Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.

Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų