Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsainiai
AUTORIUS:
Raimonda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų jautienos
4 vienetai mėsainių bandelių
4 riekės sūris
4 lapai salotų
0.25 vieneto svogūnų
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio provanso žolelių
3 arbatiniai šaukšteliai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Jautieną sumalti.
2.
Maltą jautieną sumaišyti su kapotų svogūnu, sojos padažu, provanso žolelėmis.
3.
Formuoti paplotėlius ir palikti pusvalandžiui šaltai.
4.
Kepti ant ugnies, patiesus skardą. Kepti vieną pusę, apversti, uždėti sūrio riekelę ir palaukti kol iškeps antra pusė.
5.
Bandeles perjauti pusiau ir šiek tiek pašildyti ant ugnies.
6.
Ant bandelės puselės dėti salotos lapą, jautienos paplotėlį su sūriu, pomidorų padažu, antrą bandelės puselę.

Mėsainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Jautieną sumalti.

  2. Maltą jautieną sumaišyti su kapotų svogūnu, sojos padažu, provanso žolelėmis.

  3. Formuoti paplotėlius ir palikti pusvalandžiui šaltai.

  4. Kepti ant ugnies, patiesus skardą. Kepti vieną pusę, apversti, uždėti sūrio riekelę ir palaukti kol iškeps antra pusė.

  5. Bandeles perjauti pusiau ir šiek tiek pašildyti ant ugnies.

  6. Ant bandelės puselės dėti salotos lapą, jautienos paplotėlį su sūriu, pomidorų padažu, antrą bandelės puselę.

Receptą atsiuntė Raimonda

Komentarai


Daugiau receptų