Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsainis
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį. Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulės faršo
4 vienetai bandelių
2 vienetai agurkų
1 galva svogūnų
1 pundelis salotų
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Faršą išmaišome su Jums tinkamu kiekiu pipirų ir druskos. Formuojame mėsainio mėsos paplotėlius. Kepame juos ant laužo arba galima ir keptuvėje, kaip patys nuspręsite.
2.
Šalia kepančių mėsos paplotėlių paskrudiname ir bandeles.
3.
Ruošiame bandeles: perpjauname bandele per pusę, patepame bandeles pomidorų padažu, tuomet dedame griežinėliais pjaustytus agurkėlius, dedame salotas ir svogūno žiedelius - agurko, salotos ir svogūno kiekis priklauso tik nuo Jūsų skonio, kiek norite tiek ir dėkite.
4.
Iškepusius paplotėlus dedame ant jau paruoštų bandelių ir uždedame viršutinę bandelės dalį. Skanaus!

Mėsainis

Recepto autorius: Vasara - puikus metas pasigaminti tobulo skonio mėsainį. Ant laužo kepta mėsytė tiesiog tirpsta burnoje, o dūmų aromatas skonį padaro dar gardesnį. Diana
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Faršą išmaišome su Jums tinkamu kiekiu pipirų ir druskos. Formuojame mėsainio mėsos paplotėlius. Kepame juos ant laužo arba galima ir keptuvėje, kaip patys nuspręsite.

  2. Šalia kepančių mėsos paplotėlių paskrudiname ir bandeles.

  3. Ruošiame bandeles: perpjauname bandele per pusę, patepame bandeles pomidorų padažu, tuomet dedame griežinėliais pjaustytus agurkėlius, dedame salotas ir svogūno žiedelius - agurko, salotos ir svogūno kiekis priklauso tik nuo Jūsų skonio, kiek norite tiek ir dėkite.

  4. Iškepusius paplotėlus dedame ant jau paruoštų bandelių ir uždedame viršutinę bandelės dalį. Skanaus!

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (3)


  • Rimas 2017-06-26 08:59

    Ne visi valgo su sūriu, jei norite su - galite įsidėti.


  • Stanislov 2017-06-13 09:14

    Suris saldytuve!!!


  • asta 2017-06-12 18:13

    o kur suris???


Daugiau receptų