Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos dūdelės
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.

Mėsos dūdelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (1)


  • :) 2009-09-10 20:22

    itrauksiu i sarasiuka :-)


Daugiau receptų