Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos ežiukai
AUTORIUS:
Sandrius
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 stiklinė ryžių
1 vienetas svogūnų
500 gramų veršio faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti.
Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų.
Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Skanaus.

Mėsos ežiukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti.
Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų.
Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandrius

Komentarai (2)


  • Neringoska 2011-03-26 20:39

    taigi, gaminau, valgem ir labai patiko. aciu uz puiku recepta:}


  • Neringoska 2011-03-24 18:12

    kazkaip komentaru, nematyti atrodo skaniai, ingredijentai irgi liuks, tik patvirtinimui butu neblogai koki komentara perskaityt :}


Daugiau receptų