Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos ir daržovių bokšteliai
AUTORIUS:
Auksė
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (vidutinės)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai pomidorų pastos
300 gramų kalakutų faršo
40 gramų pieno
šiek tiek druskos
1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į kalakutienos faršą įdėti druskos ir pipirų. Bulves supjaustyti pailgomis
1-2 cm storio riekėmis ir pavirti puode apie 10 min.

Bulvių riekes išdėlioti ir ant jų dėti kalakutienos faršą, dėti kepti į 200°C temperatūros orkaitę apie 25- 30 min.

Cukiniją supjaustyti 2 cm storio riekelėmis, pasūdyti ir pavoliojus miltuose, apkepti keptuvėje 3-4 minutes.

Pomidorą supjaustyti riekelėmis. Bulvėms su mėsa pakepus ant faršo išdėliojame apkeptas cukinijas ir pomidorus, pabarstome šiek tiek druskos ir vėl dedame kepti į orkaitę.

Prieš baigiant kepti, ant kiekvieno pomidoro vidurio dedame po mažą gabaliuką fermentinio sūrio, leidžiame jam išsilydyti. Bokšteliai iškepti!

Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Mėsos ir daržovių bokšteliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į kalakutienos faršą įdėti druskos ir pipirų. Bulves supjaustyti pailgomis
1-2 cm storio riekėmis ir pavirti puode apie 10 min.

Bulvių riekes išdėlioti ir ant jų dėti kalakutienos faršą, dėti kepti į 200°C temperatūros orkaitę apie 25- 30 min.

Cukiniją supjaustyti 2 cm storio riekelėmis, pasūdyti ir pavoliojus miltuose, apkepti keptuvėje 3-4 minutes.

Pomidorą supjaustyti riekelėmis. Bulvėms su mėsa pakepus ant faršo išdėliojame apkeptas cukinijas ir pomidorus, pabarstome šiek tiek druskos ir vėl dedame kepti į orkaitę.

Prieš baigiant kepti, ant kiekvieno pomidoro vidurio dedame po mažą gabaliuką fermentinio sūrio, leidžiame jam išsilydyti. Bokšteliai iškepti!

Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Auksė

Komentarai


Daugiau receptų