Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos keksas su šaltai rūkyta namine dešra
AUTORIUS:
Kristina
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
100 gramų majonezo
400 gramų dešros (Biovela)
100 gramų pieno
100 gramų grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Mėsą ir sūrio supjaustyti kubeliais, sumaišykite su pupelėmis. Išplakite kiaušinius su grietine ir majonezu, pridėkite kepimo miltelių ir miltų. Viskas išmaišoma. Forma aptepti sviestu ir į ją kresti tešlą, kepti apie 30-40 minučių 180 laipsniu temperatūroje.

Mėsos keksas su šaltai rūkyta namine dešra

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą ir sūrio supjaustyti kubeliais, sumaišykite su pupelėmis. Išplakite kiaušinius su grietine ir majonezu, pridėkite kepimo miltelių ir miltų. Viskas išmaišoma. Forma aptepti sviestu ir į ją kresti tešlą, kepti apie 30-40 minučių 180 laipsniu temperatūroje.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai (2)


  • birute balijoniene 2014-06-15 11:04

    o kiek surio kiek pupeliu deti


  • birute 2014-06-15 11:03

    o kiek surio kiek pupeliu deti


Daugiau receptų