Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
AUTORIUS:
Santa Maria
INGREDIENTAI:
1 česnakų (smulkinti, (padažui))
500 gramų pomidorų pastos (trinti, (padažui))
100 mililitrų sultinio (vištienos, (padažui))
500 gramų mesos (malta, maišyta)
1 vienetas mėtų (ryšulėlis, šviežios)
100 gramų sūris (mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių ((padažui))
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis akmens druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.

Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.

Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų