Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos šašlykai
AUTORIUS:
Karolina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis bazilikų (marinatui)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (marinatui)
1 vienetas citrinų
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (marinatui)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, marinatui)
1 arbatinis šaukštelis kmynų (marinatui)
1 vienetas laurų lapų (lapeliai, marinatui)
1 kilogramas kiaulienos
šiek tiek druskos (marinatui)
1 valgomasis šaukštas aliejaus (marinatui)
šiek tiek čili pipirų (malti, marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sumaišome kalendrą, maltus kmynus, imbierą, smulkintą baziliką, cinamoną, čili pipirus, maltą muskatą, druską, pipirus, smulkintą lauro lapą ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.

Kiaulieną (be kaulų) sumaišome su paruošta mase ir palaikome pusę dienos šaldytuve (vis pamaišome).

Po to kiaulienos gabaliukus suveriame ant iešmo ir kepame ant grotelių. Iškepusius šašlykus apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis. Skanaus!

Mėsos šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dubenyje sumaišome kalendrą, maltus kmynus, imbierą, smulkintą baziliką, cinamoną, čili pipirus, maltą muskatą, druską, pipirus, smulkintą lauro lapą ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.

Kiaulieną (be kaulų) sumaišome su paruošta mase ir palaikome pusę dienos šaldytuve (vis pamaišome).

Po to kiaulienos gabaliukus suveriame ant iešmo ir kepame ant grotelių. Iškepusius šašlykus apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis. Skanaus!

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų