Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos šašlykas
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonųjų pipirų
100 gramų vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
Laikykite apie 5 valandas.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.

Mėsos šašlykas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
Laikykite apie 5 valandas.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų