Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos vyniotinis „Naminukas“
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto bulvių
1 vienetas morkų
600 gramų kiaulės faršo
1 kilogramas vištiena (mėsos gabaliukai be kaulo)
šiek tiek druskos (česnakinė)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustą bulvę sutarkuojame, o nuskustą morką supjaustome su bulvių skustuku.
Visa tai įmaišome į faršą.
Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedame vieną prie kito vištienos gabaliukus, juos pabarstome prieskoniais ir druska.
Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve bei morka.
Po to viską susukame spausdami į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu).
Suvyniojame į polietileno plėvelę, po to į marlę arba paklodės skiautę ir perrišame.
Verdame apie 1,5 val.
Po to paslegiame (geriausiai per naktį).
Kitą dieną pjaustome riekelėmis ir patiekiame.
Skanaus.

Mėsos vyniotinis „Naminukas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuskustą bulvę sutarkuojame, o nuskustą morką supjaustome su bulvių skustuku.
Visa tai įmaišome į faršą.
Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedame vieną prie kito vištienos gabaliukus, juos pabarstome prieskoniais ir druska.
Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve bei morka.
Po to viską susukame spausdami į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu).
Suvyniojame į polietileno plėvelę, po to į marlę arba paklodės skiautę ir perrišame.
Verdame apie 1,5 val.
Po to paslegiame (geriausiai per naktį).
Kitą dieną pjaustome riekelėmis ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (2)


  • San 2010-12-14 13:00

    nagi paprastai, juk maiselis ne vynoyinyje bus, o vyniotinis jame, paprasciausiai per kerpi ir issiima. gali vietoj maiselio naudoti kepimo ramkove, arba vien drobe.


  • egle 2010-12-13 23:32

    atsiprasau uz durna klausima kaip paskuj ta maiseli istraukti is vyniotinio? :-(


Daugiau receptų