Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mėsos vyniotinis su kiaušiniais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek mairūnų
šiek tiek muskato
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
350 gramų kiaulės faršo
350 gramų jautienos faršo
1 vienetas kiaušinių
25 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
1 vienetas bandelių
0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rūkytą šoninę supjaustome kubeliais ir apkepiname. Sudedame nuluptus ir kubeliais supjaustytus svogūnus ir patroškiname 5 min. Po to sudedame smulkintas petražoles ir dar patroškiname 1 min. Bandelę išmirkome, sudedame į mėsos faršą, įmušame kiaušinį, įberiame malto muskato riešuto, aštriųjų pipirų, mairūnų, druskos, sudedame patroškintus svogūnus. Į stačiakampę formą klojame aliuminio foliją, ištepame ją riebalais, sukečiame faršą, truputį suslegiame. Ant viršaus įspaudžiame virtų kiaušinių puseles (baigiant kepti). Kepame 35 min. iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią mėsą palaikome orkaitėje, kad atauštų.

Mėsos vyniotinis su kiaušiniais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Rūkytą šoninę supjaustome kubeliais ir apkepiname. Sudedame nuluptus ir kubeliais supjaustytus svogūnus ir patroškiname 5 min. Po to sudedame smulkintas petražoles ir dar patroškiname 1 min. Bandelę išmirkome, sudedame į mėsos faršą, įmušame kiaušinį, įberiame malto muskato riešuto, aštriųjų pipirų, mairūnų, druskos, sudedame patroškintus svogūnus. Į stačiakampę formą klojame aliuminio foliją, ištepame ją riebalais, sukečiame faršą, truputį suslegiame. Ant viršaus įspaudžiame virtų kiaušinių puseles (baigiant kepti). Kepame 35 min. iki 200°C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią mėsą palaikome orkaitėje, kad atauštų.

Komentarai


Daugiau receptų