
Mielinės spurgos su dešrele
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | miltai |
100 mililitrų | pieno (šiltas) |
1 vienetas | kiaušinių |
25 gramai | margarino |
3 arbatiniai šaukšteliai | mielių (sausos) |
500 gramų | dešrelių |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Ištirpiname margariną, sudedame pieną, kiaušinį, sausas mieles , druską, miltų ir iškildiname. Tada iškočiojame 1 cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kiekvieną dešrelę apvyniojame juostele. Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus. Nusausiname ant popierinio rankšluosčio.
Mielinės spurgos su dešrele
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Miltai, 300 gramų
- Pienas, šiltas, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Margarinas, 25 gramai
- Mielės, sausos, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Dešrelės, 500 gramų
- Aliejus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Ištirpiname margariną, sudedame pieną, kiaušinį, sausas mieles , druską, miltų ir iškildiname. Tada iškočiojame 1 cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kiekvieną dešrelę apvyniojame juostele. Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus. Nusausiname ant popierinio rankšluosčio.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai