Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mielinis pyragas su varškės įdaru
AUTORIUS:
Sandra
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus (+ 3 v. š. tešlai)
100 gramų margarino
3 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
500 gramų varškės
50 gramų mielių (presuotos)
šiek tiek uogienės
30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles išsukti su 3 šaukštais cukraus, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Ant tešlos viršaus pasijoti truputį miltų ir palikti, kad pakiltų.
Tada margariną gerai išsukti su 1 kiaušiniu ir įmaišyti į jau pakilusią mielių masę.
Maišant suberti visus miltus ir gerai išminkyti.
Nuo visos tešlos atskirti katvirtadalį papuošimui.
Skardą pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi.
Likusią tešlą iškočioti ir iškloti ja skardą.
Paruošti įdarą. Varškę pertrinti per sietelį arba permalti, suberti 0,5 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų, supilti išplaktą 1 kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Įdarą dėti ant tešlos.
Iš papuošimui skirtos tešlos tarp rankų iškočioti tris virveles, supinti iš jų kasą ir apdėti ja tešlos kraštą.
Pyragą aptepti išplaktu 1 kiaušiniu, o į varškę pridėti uogienės.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaiteje apie 1 val.
Skanaus.

Mielinis pyragas su varškės įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mieles išsukti su 3 šaukštais cukraus, pašildytu pienu ir trupučiu miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Ant tešlos viršaus pasijoti truputį miltų ir palikti, kad pakiltų.
Tada margariną gerai išsukti su 1 kiaušiniu ir įmaišyti į jau pakilusią mielių masę.
Maišant suberti visus miltus ir gerai išminkyti.
Nuo visos tešlos atskirti katvirtadalį papuošimui.
Skardą pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi.
Likusią tešlą iškočioti ir iškloti ja skardą.
Paruošti įdarą. Varškę pertrinti per sietelį arba permalti, suberti 0,5 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų, supilti išplaktą 1 kiaušinį ir gerai išmaišyti.
Įdarą dėti ant tešlos.
Iš papuošimui skirtos tešlos tarp rankų iškočioti tris virveles, supinti iš jų kasą ir apdėti ja tešlos kraštą.
Pyragą aptepti išplaktu 1 kiaušiniu, o į varškę pridėti uogienės.
Kepti 180 laipsnių karštumo orkaiteje apie 1 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (23)


  • Ingrida 2014-04-04 10:24

    labai sanus :) :super:


  • laura 2011-12-30 20:15

    :-) :super: :-D :-p :-p ;-) :-( :super:


  • laura 2011-12-30 20:14

    dar kepsiu gal ir bus skanus :super: :-D :-D :-D :super: :super:


  • Rimante 2011-02-01 14:01

    Labai skanus !!! :super:


  • zose 2011-01-14 18:18

    nu pyragas superinis tik vietoj varskes mesuos pridejau


  • Migle 2010-08-18 11:24

    komentarai geri apie pyraga, tad einu pirkt prodiktu ir meginsiu issikept ;-)


  • katiniukas 2010-02-27 14:22

    :myliu: nemyyyyy (mm) skanu ;Dp*


  • Fausta 2010-02-06 13:32

    kepu, tik niekaip man su tom mielem nesigauna, nezinau ar gausis toks kaip turi buti
    %-) :-D


  • Mana. 2010-02-06 12:42

    Manas skanėstas.
    Luvy. :myliu:
    :myliu:


  • jurate 2009-11-14 20:31

    Issikepiau....,visiem labai patiko....ypac Graikam.....aciukas uz recepta.... :super2: :bravo: :-*


Daugiau receptų