Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Migdoliniai rageliai
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
80 mililitrų cukraus
120 mililitrų migdolų (malti)
180 mililitrų kvietinių miltų
110 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.

Migdoliniai rageliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (2)


  • ji:) 2009-12-01 09:07

    Mano megstamiausi riesutai migdolai tai turbut butu labai skanu :super:

    mmmm... :-)


  • Warle 2009-11-25 12:08

    O jie tokie purūs ir drėgni būna? :parselis:


Daugiau receptų