Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Migdoliniai sausainiai
AUTORIUS:
Inga
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
150 gramų migdolų (malti, arba sukapoti)
2 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
250 gramų sviesto (minkštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
Skanaus.

Migdoliniai sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dubenėlyje sukapokite gabalėliais sviestą, suberkite cukrų ir mišinį sumaigykite rankomis (prieš tai patariama jas nusiplauti).
Supilkite maltus (arba kapotus) migdolus, kiaušinius, po truputį ir miltus.
Minkykite, kol iš tešlos susiformuos gniužulas.
1 valandai palikite tešlą šaldytuve.
Po 1 valandos ant stalo pažerkite truputį miltų ir iškočiokite tešlą.
Su formele išspauskite širdeles ir išdėliokite ant sviestu išteptos skardos.
Kepkite apie 15 min. 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptus sausainius galite aptepti mėgstamu glaistu ir apibarstyti pabarstukais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai (1)


  • :) 2011-09-24 11:31

    liuks! :super: geras receptas


Daugiau receptų